standard.jpg
photo.jpg
video.jpg
pre.jpg

Standard Paket - 2000 RSD

Podrazumeva  oglašavanje na sajtu (www.nadjisam.com) .

Od klijenta se očekuje da obezbedi par postojećih fotografija (restorana, kafca, firme, lokala) koje će biti objavljene na sajtu uz prikladan tekst o pomenutom objektu

Standard + Foto - 5000 RSD

Podrazumeva uslugu fotografisanja (resrtorana, kafića, firme, lokala…).

 

Profesionalni Nadjisam tim je u obavezi da napravi reprezentativne fotografije objekta, kako eneterijera, tako i eksterijera.   Klijent kroz ovaj paket dobija do 30 obrađenih fotografija + besplatno oglašavanje na sajtu jedan mesec. 

Standard + Video - 10000 RSD

Podrazumeva uslugu snimanja i montaže promotivnog video snimka o objektu, u trajanju od 30 do 60 sekundi.

 

Profesionalni Nadjisam tim je u obavezi da napravi reprezentativne snimke objekta, kako enrerijera, tako i eksterijera.  Klijent kroz ovaj paket dobijja promotivni snimak u trajanju od 30 do  6o sekundi + besplatno oglašavanje na sajtu jedan mesec.

Premium Paket ( Preporučeno ) -  14000 RSD

Podrazumeva uslugu fotografisanja i snimanja (restorana, kafića, firme, lokala…) kao i montaže promotivnog video snimka  o objektutu u trajanju od 30 do 60 sekundi.

 

Profesionalni Nadjisam tim je u obavezi da napravi reprezentativne fotografije i snimke objekta, kako enterijera, tako i eksterijera.  Klijent kroz ovaj paket dobija do 40 obrađenih  fotografija kao i promotivni video snimak u trajanju od 30 do 60 sekudni + besplatno oglašavanje na sajtu jedan mesec.   

Kontaktirajte nas
arrow&v

Hvala za ukazano poverenje!